Nu är det äntligen klart! Sebastian Steele kommer förstärka kansliet. Basti dök upp som en virvelvind för två säsonger sedan och har sedan cementerat sig i föreningen. Han kommer nu in på halvtid med ansvar för några ungdomslag, matcharrangemang dam och herr, 1952-klubben och till våren även en spännande satsning på 3×3.

Vi är sjukt nöjda över att Basti ville och kunde stärka upp oss! Blir finfint! säger Emma Axelsson

Basti är bördig från Malmö och har växt upp med basket i familjen. Ryktas t.o.m. att han som barn varit i hallen när sportchefen gjorde sin korta division 1-karriär i Malbas 96/97. Hans far var nämligen coach för Victor den säsongen.

Coach Steele var den tuffaste, galnaste och med några års reflektion också den skönaste coachen som jag haft. Han fick dig att jobba hårt.. ingen mer kommentar på det. Har inget minne av att Basti skulle varit i hallen, var nog alldeles för trött för att kunna märka det, dock måste det varit en total ynnest för honom om han var det.

Huruvida han minns något av sportchefens storhet som spelare får vi enbart gissa oss till, men när det kommer till rekryteringen av Basti så är det onekligen en populär och vettig lirare vi får in på kansliet.

Basti har sedan han kom in i klubben snabbt blivit en favorit bland de lag och spelare han träffat. Hans ödmjuka och rättvisa attityd smittar av sig! Det ska bli oerhört spännande att se vad som kan hända med hans ansvarsområden närmsta tiden. säger Victor.

Välkommen Basti!