Sommarlägrena är en hit med bra träning och mycket roliga, fartfyllda och ibland lite läskiga sociala aktiviteter!

Nu siktar vi på att det nionde lägret i Oskarshamn inte bara ska bli det bästa utan också det största, hittills…

Allt händer på Oskarsgymnasiet!

Vi bor där – i klassrum, träningsgrupperna/lagen har ett klassrum vardera. Medtag liggunderlag alternativt luftmadrass och sovsäck eller motsvarande.

Vi tränar där – det finns två fullstora idrottshallar som vi använder hela dagarna. Dagen börjar med gemensam morgon-träning för hela lägret! Lagen/träningsgrupperna tränar sedan två ytterligare basketpass.

Vi äter där – maten serveras 4 gånger per dag, frukost – lunch – middag – kvällsmål och består av allehanda husmanskost. Har man någon allergi eller annan särkost är det inga problem! Skriv in i anmälan bara!Varje träningsgrupp/lag har minst 2 huvudtränare och 2 trainees, de är med gruppen både under, efter och mellan träningarna hela lägret. 

Varje kväll är det något speciellt som händer! 4-4 turnering där samtliga spelare mixas upp på lag och spelar korta matcher, Bananas got talent?! Vår talangjakt, tipspromenaden med en mängd olika stationsaktiviteter, spökrundan – om den blir av…. Och mycket mer. Dag 5 finns det risk för att det blir fotbolls-turnering, la copa de banana istället för eftermiddagsträningen.

Inga spelare får lämna området utan att en ledare är med.

Mellan träningarna kan man antingen hänga i caféet (som öppnar efter lunch), kolla på en träning, chilla på rummet, slå på en basket- eller vanlig film i vår filmhörna och så vidare.

Lagen/träningsgrupperna samlas minst 2 gånger per dag för genomgång av dagen som varit och det som kommer framöver, normalt sett sker detta vid frukost och vid läggning. Lagen har gemensam läggningstid och tränarna är med och ser till så allt är lugnt och sansat innan de kryper ner i sin egna sovsäck.

ÅLDERSGRUPPER

Lägret riktar sig till er som spelar i våra 2008 till 2002. 
99/00/01-lagen kommer vara trainees, se separat Trainee-information längst ner på sidan. KLICKA HÄR.

RESA

Vi träffas kl. 08:00 Måndag 7 augusti. Bussarna avgår från KFUM på Roseng 1. Vi är åter på KFUM cirka kl. 20:00 den 13 augusti. 

LÄGERAVGIFT

3400 kr.
Trainees: 2100 kr.

Betala via länken nedan.

BETALNING

STIPENDIUM

Inom KFUM Central Basket kan man vid behov ansöka om stipendium för reducerad lägeravgift. Sista ansökningsdag är 15 juni. (max 1800kr)

Ansökan sker via formulär: KLICKA FÖR STIPENDIEANSÖKAN

Stipendieansökan

Inskickad ansökan behandlas snarast möjligt. Ni kommer bli fakturerade för egenavgiften. Observera att om ansökan avslås så förväntas den sökande även betala stipendie beloppet, samt om aktiviteten inte blir av så ska eventuellt utbetalt stipendie återbetalas. OBS! Stipendieansökan är inte lika med anmälan till respektive turnering/läger. Detta sker separat.

Spelaren

Beskriv vad det är du söker för aktivitet.

25% av total avgift/kostnad måste vara egen insats.

Var god vänta...

Stipendieansökan måste skickas in i samband med att anmälan till lägret görs!

FÖRSÄKRING & VÄRDESAKER

En olycksfallsförsäkring, förutsatt att man är medlem i vår förening, ingår i lägeravgiften. Eventuell ansvarsförsäkring bör tecknas av respektive målsman, om inte sådan ingår i hemförsäkringen. KFUM Central Basket ansvarar ej för värdesaker under lägret.

VID SJUKDOM/SKADA UNDER LÄGRET

Oskarshamnas sjukhus, samt en vårdcentral ligger 7 min med bil från lägret. Om det behövs åker vi dit direkt. Vid förkylning, magont m.m. så hanterar vi det på plats. 

AVBOKNING

Senast 1 juli återbetalas 2300 kr. Senare än 1 juli sker endast återbetalning mot uppvisande av läkarintyg. Endast skriftlig avbokning via e-post gäller.

ANMÄLAN

Fyll i era uppgifter i de tomma fälten och skicka in.
KLICKA FÖR ANMÄLNINGSFORMULÄR

Anmälan till Sommarlägret 2017

Spelarens uppgifter
Målsmans uppgifter

Nåbar under sommaren och lägret

Nåbart under lägret!

Resan

Om ni redan vet nu att spelaren ej kommer åka med oss till eller från lägret.

Hämtning/lämning vid buss stationen eller färjan är möjligt. Skriv vilken tid spelaren anländer då!

Särkost och allergier

ex. allergier, särkost m.m.

Var god vänta...

OBS! Viktigt att ni fyller i samtliga uppgifter!

FRÅGOR?!

Kontakta Victor på kansliet!
E-post: victor@centralbasket.se

TRAINEEINFORMATION

Som trainee på lägret får man det bästa av två världar, du får träna ett basketpass om dagen + fys samt får vara med som ledare på en träningsgrupp och vara en del av planeringen och genomförandet av de sociala aktiviteterna.

Viss ledarutbildning sker också under lägret.