Sedan flera somrar tillbaka har jag spenderat en vecka på sommarlägret i Oskarshamn, en vecka fylld med allt från tuff träning, till talangjakt och tipspromenad.

Varje dag inleds med morgonträning, en kickstart och uppvärmning inför kommande träningar. Morgonträningen avslutas med frukost följt av förmiddagsträning, lunch, eftermiddagsträning, middag och sist men inte minst en kvällsaktivitet. Kvällsaktiviteten varierar från kväll till kväll och kan vara allt från 4-4 turnering, tipspromenad, bowling eller spökrunda. Förutom att träna och delta i gemensamma aktiviteter bör inte bussresorna mellan Stockholm och Oskarshamn, och inte heller hänget mellan aktiviteterna glömmas bort. Möjligheterna är många; hänga i caféet, vila, kolla på film eller varför inte kolla på ett annats lag träning? Spelare, trainees och tränare umgås oavsett ålder och alla blir en del av den fantastiska, ständigt växande Centralfamiljen.

 

Självklart kan tanken på att åka iväg en hel vecka och bo utan sin familj kännas nervöst. Efter att ha deltagit på ett antal läger kan jag garantera att, tack vare den härliga gemenskapen flyger både dagarna och längtan hem iväg. Sommarlägret i Oskarshamn är en möjlighet att utvecklas som både basketspelare och individ, en möjlighet som jag tycker ni alla borde ta!

 

Oskarshamn är helt enkelt den ultimata avslutningen på sommarlovet och samtidigt en perfekt start på den kommande säsongen. Ta chansen att bli en del av Centralfamiljen du med, genom att följa med till lägret where bananas happen!

/Freja Sköldborg, F01-02

PS! Inte anmält dig än? Se information här: sommarlägret 2018